11.09.2023

Oblečte se se do luxusu s dámskou mikinou Klára. Šila jsem  z příjemného materiálu -  z počesané bavlny, který je nesmírně měkký, příjemný na dotek a lehký, že budete mít pocit, že nosíte obláček. A přitom vás bude mikina bude hřát i v těch nejchladnějších dnech.

Zajímavý detail - límec, který je výjimečný svojí praktičností a komfortem. Vysoký límcem, který dokáže ochránit Váš krk před chladem a větrem, přitom však neškrtí a je příjemně volný. Límec je navíc doplněn o praktické šňůrky, které umožňují individuální nastavení výšky límce podle vašich potřeb a přání.Samozřejmostí jsou praktické kapsy.

Dokonalý kousek do Vašeho šatníku, který Vás nejen zahřeje, ale poskytne i dokonalé pohodlí během celého dne, ať už jste doma, na procházce nebo na kávě s přáteli. Její univerzální design je vhodný pro každou příležitost a lze ho snadno kombinovat s jakýmkoli outfitem. 

koupíte ZDEhttps://www.maraka.cz/damske-mikiny/

 Punc originality dodá koženková etiketa s nápisem Maraka! Tento štítek, vyrobený z prvotřídní kvality umělé kůže, je nejen stylový, ale také odolný a dlouhotrvající. Nápis Maraka,
 který je elegantně vyražen do povrchu, dodává mikině  jedinečný a osobitý výraz



 Límec je navíc doplněn o praktické šňůrky, které umožňují individuální nastavení výšky límce podle vašich potřeb a přání.


Oblečte se se do luxusu s dámskou mikinou  Klára.  Šila jsem  z příjemného materiálu -  z počesané bavlny, který je nesmírně měkký, příjemný...