1.27.2016

Až budu trpět inkontinencí...

Až budu trpět inkontinencí, přála bych si také tak heboučké plínky. Jen doufám, že oči a ruce budou sloužit, pedál od šicího stroje v nejhorším případě přišlápne manžel. 
Jen ta spotřeba materiálu bude asi krapet větší :).
Látkových plínek jsem ušila pro chlapečka dost, ale toto je jiná úroveň (pro mladé ročníky - level).  Taková opravdu luxusní plínka z matroše zvaného Pul minky.

Náš chlapeček má prostě prdelku v tom nejlepším, co může být.


Nevím, jestli to vidíte také...ty jemňoulinké, hebounké chloupky. 
Nadšení z minky mě asi hned tak nepřejde.
Pul - PolyUrethane Laminated fabric neboli PUL je látka zalaminová polyuretanem, tím získá nepromokavost. Původně vyvinuto a stále ještě používáno v medicíně, protože lze mnohokrát průmyslově (tedy hrubě) prát a sterilizovat. Látka je pružná, jemná ale nepromokavá. Díky neuvěřitelné výdrži nahradí tisíce jednorázových plen


Minky - je heboučký kožíšek z polyesteru. Ale to by jste si na minky museli sáhnout a budete hladit, hladit, hladit... V tomhle případě je ještě na minky nanesena vrstva polyuretanu jako u normálního PULu, takže tenhle kožíšek je neprotékací, tudíž ideální na plenky. 


Bambusvý aksamit - ten přijde na zadeček. Vyrobeno ze 70% bambusové viskózy, 28% BIO bavlny a 2% polyesteru. Tato látka je sametovější než samet, velmi hebká, výborná pro děti i pro své přirozené antiseptické a savé vlastnosti.


aksamit

A jak jsem šila první látkovky si přečtěte tady.

Oblečte se se do luxusu s dámskou mikinou  Klára.  Šila jsem  z příjemného materiálu -  z počesané bavlny, který je nesmírně měkký, příjemný...